Verhuizing HAP Elting-Wartan

Het is vrijdag 30 september 2022, de laatste dag dat huisartsenpraktijk Elting-Wartan officieel nog gevestigd is aan de Vissersdijk in Winschoten. Deze dag verhuist de praktijk naar het nieuwe Gezondheidscentrum Emmaheerdt. Het is een drukke, chaotische dag, met veel stress, veel mensen die druk bezig zijn, waarbij de ene groep nog keihard werkt aan de oplevering, en de andere groep, te weten huisarts Anna Elting, haar medewerkers en partners en de verhuisploeg, keihard werken aan de inrichting van de nieuwe spreek-, onderzoeks- en behandelkamers.

De oplevering is niet helemaal op tijd klaar, een duidelijk voorbeeld van hoe we in Nederland een tekort hebben aan voldoende personeel in vele branches. Zo ook in de bouwwereld, maar alle mensen die op deze laatste dag voor de start van de huisartsenpraktijk in GC Emmaheerdt bezig zijn, doen ongelooflijk hun best en tonen zich zeer flexibel om te zorgen dat vanaf aanstaande maandag ook de patiënten van de huisartsenpraktijk kunnen worden ontvangen.

Sinds februari van dit jaar zijn er al vele patiënten van Beweegcentrum Winschoten, Mentaal Beter, Voetzorg Van Maanen, Logopediepraktijk Oldambt en Bekkenfysiotherapie Pelvicum het gezondheidscentrum in- en uitgelopen. Vanaf maandag 3 oktober zullen ook de patiënten van huisarts Anna Elting-Wartan kennismaken met GC Emmaheerdt. Ze zullen een pand aantreffen, waarvan nog veel niet is afgewerkt, maar waarin ze dagelijks en wekelijks de vorderingen kunnen waarnemen. We zullen groeien naar een prachtig gezondheidscentrum waar professionals trots op en patiënten blij mee zullen zijn.