Logo Apotheek Emmaheerdt

Apotheek Servicepunt Emmaheerdt

Welkom bij Apotheek Servicepunt Emmaheerdt

Op 17 april 2023 is het Servicepunt Emmaheerdt van de Service Apotheken in Winschoten en Finsterwolde geopend. Vanaf nu kan iedereen kiezen voor extra aflevermogelijkheden: afhalen op maandag tot en met vrijdag aan de balie tussen 14.00 uur en 17.00 uur of je maakt gebruik van de handige afhaalkluis die altijd open is. Een mooie aanwinst in het Gezondheidscentrum Emmaheerdt aan de Liefkensstraat 2.

Het werkt simpel; je laat je apotheek weten wat jouw afhaalvoorkeur is. Je krijgt altijd een email als je medicijnen voor je klaarstaan. Naast het verkrijgen van medicijnen en advies, kunnen er ook medicijnen zonder recept gekocht worden. Ook ben je met een recept welkom in ons Servicepunt Emmaheerdt. Houd er echter wel rekening mee dat je dan niet direct je nieuwe medicatie mee kan nemen, omdat wij geen voorraad medicijnen mogen aanhouden in het Servicepunt.  Je kunt je recept wel inleveren en aan de balie een afspraak maken om het later af te halen aan de balie, het klaar te laten leggen in de afhaalkluis of het te laten bezorgen.

De tijd nemen voor een persoonlijke uitleg met een praatje voor de één. Tijd besparen met een medicijnkluis en een handige app voor de ander. Zo proberen wij onze service nog verder te verbeteren.  

Namens Apotheek Hommesplein, Apotheek Oldambtplein en Apotheek Reiderland